Szállítási & fizetési információk

Szállítási módok

Házhozszállítás:
0 - 19.999,- forint között 990,- forint 
20.000,- forint felett díjmentes

Házhozszállítás esetén a csomagokat az ország egyik legmegbízhatóbb és legdinamikusabb futárszolgálatával, a GLS futárszolgálattal juttatjuk el hozzád. Ha munkanapokon 12:00 óráig adod le megrendelésedet garantáltan másnap kézbesítjük csomagodat az általad megadott címre.

FIGYELEM! Ez a kézbesítési idő, a pénteki napon 12:00 óráig, illetőleg a hétvégi és ünnepnapokon beérkezett megrendeléskre nem vonatkozik. Továbbá abban az esetben is megnövekedhet a kézbesítési idő 3-5 napra, ha az adott termék nincs raktáron a rendelés időpontjában. 


Tehát a megrendelt terméket 1 de legfeljebb 5 munkanapon belül kézbesítjük számodra.


GLS CsomagPontok: 990,- forint
A megrendelt terméket a GLS futárszolgálat, az általad kiválasztott csomagpontra helyezi el, amennyiben a rendelésed során ezt választottad.

A GLS Hungary az ország egyik legmegbízhatóbb és leggyorsabb futárszolgálata és az általuk szállított csomagok garantáltan másnap de legfeljebb 3 napon belül. 800 csomagpont közül bármelyiket választhatod, ami számodra a legkényelmesebb! 

20.000,- forint felett díjmentes


Külföldre történő szállítás:

Ennek költsége országonként eltérő lehet. A kézbesítést ez esetben is a GLS futárszolgálat végzi és az általa megadott zónák alapján állapítottuk meg számodra a szállítási költséget az általad kiválasztott külföldi országba.

1. zóna: 4.500,- HUF
Szlovákia, Szlovénia, Ausztria, Csehország, Románia, Horvátország
2. zóna: 5.500,- HUF
Lengyelország, Németország, Belgium, Hollandia, Luxemburg, Liechtenstein, Bulgária, Svájc
3. zóna: 6.500,- HUF
Dánia, Franciaország, Vatikán, Olaszország, Nagy-Britannia (Egyesült Királyság), Monaco, Írország
4. zóna: 7.000,- HUF
Litvánia, Lettország, Spanyolország, Svédország, Észtország, Norvégia, Görögország, Portugália, Finnország
5. zóna: 18.000,- HUF
Szerbia, Bosznia-Hercegovina, Montenegró, Izland, Albánia, Macedónia, Málta, Törökország, Andorra, Gibraltár, Koszovó , Feröer-szigetek, Ciprus,

Amennyiben nem találod azt az országot a felsorolásban ahova szertnéd kérni a csomagodat, kérlek lépj kapcsolatba velünk a +36706051045 telefonszámon vagy az info@rucyfashion.hu e-mail címen.

Kizárólag a szállítási költség és a megrendelés összegének előre elutalása esetén van lehetőségünk teljesíteni a külföldről érkezett megrendeléseket.

FIGYELEM! A feltüntetett szállítási költségek irányadóak, átlag 3 kg súlyú csomagra vonatkoznak. Amenyiben ettől nagyobb méretű csomagot állítasz össze a szállítás összege változhat, de erről előzetesen tájékoztatunk.


Fizetési információk:


Banki előreutalás:
Ha banki átutalást választod, és az utalást követően azonnal elküldöd az info@rucyfashion.hu e-mail címre az utalásról szóló bizonylatot, akkor a csomag azonnal kézbesítésre tud kerülni. Ellenkező esetben, csak a lekönyvelést követően tudjuk kézbesítésre átadni a csomagokat. Amennyiben a banki átutalás, a megrendelés dátumától számított 7 napon belül nem történik meg, úgy a termékek automatikusan visszakerülnek raktárkészletünkbe. Megértésedet és segítő közreműködésedet köszönjük!
A termék kifizetését az e-mail címedre kapott díjbekérő alapján tudod teljesíteni.

FIGYELEM! Amennyiben már egyszer nem vetted át a csomagot és ismételt kézbesítést kérsz, úgy csak és kizárólag előre utalás ellenében áll módunkban ezt teljesíteni! Megértésedet köszönjük!

PayPal: ezen fizetési mód kezelési költsége a megrendelés értkékének 5 % - a.

Utánátvétes fizetés: A megrendelt termék árával együtt fizetendő átvételkor a futárnak. GLS futárszolgálat kézbesítőinél készpénz mellett, a legtöbb esetben bankkártyás fizetés is lehetséges!