Szállítási & fizetési információk

Szállítási módok

Házhozszállítás:
0 - 19.999,- forint között 990,- forint 
20.000,- forint felett díjmentes

Házhozszállítás esetén a csomagokat vagy MPL csomagküldő útján, vagy pedig a FoxPost új házhozszállítási szolgáltatásával juttatjuk el a vásárlókhoz. Ennek megfelelően a termékek a megrendeléstől számított 1-5 munkanap alatt jutnak el a vásárlókhoz. (FoxPost esetében általában 3-5 munkanap, MPL 1 napos szállítás esetében akár már 1 munkanap is lehet) Ez a várakozási idő pénteken beérkezett rendelésekre nem vonatkozik, abban az esetben a várakozási idő értelemszerűen a hétvége miatt megnövekedhet.

1 napos házhozszállítás:
0 - 19.999,- forint között 1.590,- forint 
20.000,- forint felett díjmentes

Ha szeretnéd már másnap kézhez kapni csomagodat, úgy kérjük ezt a szállítási módot válaszd, így figyelembe tudjuk venni rendelésed sürgősségét! Ellenkező esetben, a "sima" házhozszállítással kerülnek feladásra a csomagok, ami elképzelhető, hogy csak később érkezik meg hozzád! A munkanapokon 16:00 óráig beérkezett rendeléseket tudjuk másnapi erkezéssel garantálni! A pénteken ill. szombaton feladott csomagok ez esetben is leghamarabb csak hétfői nap érkeznek meg; illetve a hétvégén (szombaton és vasárnap) leadott rendelésekre legkorábban a keddi kézbesítést tudjuk garantálni! Ha mindezeken felül hétvégi kiszállítást kérsz vagy egyéb kívánságod van felénk a szállítással kapcsolatban kérlek a rendelés során a "Megjegyzés" rovatban tüntesd fel!

FoxPost Csomagautomata: 990,- forint
A megrendelt terméket a FoxPost rendszerén kereszült adjuk fel, és a FoxPost futárai elhelyezik a megrendeléskor kivlasztott csomagautomatába, ahonnan biztonságosan és könnyedén átvehetők tetszőleges időben, az automatába történő elhelyezést követően 3 napon keresztül. 

20.000,- forint felett díjmentes

Külföldre történő szállítás:
Egységesen, országtól függetlenül 4.000,- HUF

(Amennyiben ez a költség a megrendelt termékek súlyától és értékétől függően jelentősen nagyobb költséggel járna az Eladónak, az esetben ez a szállítási költság módosulhat, de előzetesen egyezteti a Vásárlóval.)

Kizárólag a szállítási költség és a megrendelés összegének előre elutalása esetén van lehetőségünk teljesíteni a külföldről érkezett megrendeléseket.


Fieztési információk:

banki előreutalás:
Ha banki átutalást választja, és az utalást követően azonnal elküldi az info@rucyfashion.hu e-mail címre az utalásról szóló bizonylatot, akkor a csomag azonnal kézbesítésre tud kerülni. Ellenkező esetben, csak a lekönyvelést követően tudjuk kézbesítésre átadni a csomagokat. Amennyiben a banki átutalás, a megrendelés dátumától számított 7 napon belül nem történik meg, úgy a termékek automatikusan visszakerülnek raktárkészletünkbe. Megértésüket és segítő közreműködésüket köszönjük!
B3 Takarékszövetkezetnél vezetett számlaszám: 65700079-10125850
Nemzetközi utalás esetén: IBAN: HU51-65700079-10125850-00000000
Számlatulajdonos: Angiko Kft.
Közlemény rovatba kérem feltüntetni a megrendelés sorszámát (91038-.... kezdetű sorszám)

FIGYELEM! Aemnnyiben már egyszer nem vetted át a csomagot és ismételt kézbesítést kérsz, úg csak és kizaárólag előre utalás ellenében van módunk ezt teljesíteni! Megértésedet köszönjük!

PayPal: ezen fizetési módnak a kezelési költsége, a megrendelés értkékének 5 % - a.


Utánátvétes fizetés:
A megrendelt termék árával együtt fizetendő átvételkor a futárnak.


Webáruház készítés