Viszonteladóknak

Üdvözlünk a Rucy Fashion csapatánál kedves leendő Viszonteladónk!

 

Mindig nagy öröm számunkra termékeinket más üzletek polcain viszontlátni, hallani a vásárlók elégedettségéről és érdeklődéséről. Amennyiben szeretnél Te is Rucy-kat forgalmazni, nincs más teenőd, mint ellátogatni hozzánk a nagyker üzeltünkbe vagy regisztrálj online az oldal alján található űrlapon keresztül.

Kik vagyunk mi?

Mi egy rendkívül dinamikusan növekvő és emelett magas minőségű női ruházat gyártására és értékesítésére elkötelezett, 100%-ban magyar divatcég vagyunk. Célunk, hogy a Rucy Fashion márka termékeit viselő vásárlók a lehető legnagyobb megelégedettséggel legyenek a termékeink iránt valamint, hogy minél több partnert bevonjuk a rendkívül sikeres viszonteladói programunkba, ezáltal is megteremtve egy a magyar piacon is egyedülálló termékpaletta sikerét.

 Rucy Fashion a piacon egyedülállóan magas minőségű termékpalettával rendelkezik, amelyek viselése egyből megkülönbözteti a viselőjét más gyártók termékeitől, ehhez pedig nagyon kedvező ár is tartozik, ez pedig szintén hozzájárul a Rucy Fashion dinamikus sikeréhez és kiemeli a többi versenytárs mezőnyéből.

 Nagy figyelmet fordítunk az anyagaink minőségére ezért is fordítunk hatalmas energiát a folyamatos minőség ellenőrzésre, hiszen csak így tudjuk garantálni, hogy mindenki, aki Rucy-t visel, sohasem akarjon más márkát viselni, többek között ezért is a visszatérő törzsvásárlók száma olyan nagyszámú.

 Az általunk kínált ruhák egyediek és stílusosak, ami lehetővé teszi a vásárlók számára, hogy kifejezzék egyéniségüket és kitűnjenek a tömegből. Emellett a ruhák nem csak divatosak, hanem kényelmesek is, ami hozzájárul az évről-évre növekvő visszatérő vásárlóink számához. Magyar márkaként büszkén képviseljük a hazai design és egyediség értékeit.

 A gyártási folyamat során a legalapvetőbb részletekre is mindig figyelünk ezért is lesz minden egyes elkészült termékünk nemcsak egyedi és stílusos hanem kényelmes is.

Legyen szó egy elegáns eseményről vagy egy hétköznapi megjelenésről, nálunk mindenki megtalálja a saját stílusát.

 A célunk, hogy sikeres üzleti modellt alakítsunk ki a már meglévő és leendő viszonteladó partnereinknek, amely során nagyfokú támogatást tudunk biztosítunk. Ez a kizárólagos támogatás többek között magába foglalja a rugalmas ár képzést, a termékek részletes leírását, kizárólag Rucy-nak dolgozó fotós által készített elsőrangú képeket, illetve szakértői támogatást, mivel abban hiszünk, hogy közösen EGYÜTT lehetünk igazán SIKERESEK.

 

Válassz minket, és csatlakozz a Rucy csapatához még ma!

 

 Milyen előnyökre számíthatsz, ha a Rucy csapatát erősíted, mint viszonteladó?

  • Kiváló minőségű termékek: az elkészült termékeink minden részletre kiterjedő minőségellenőrzésen esnek át
  • Egyedi tervezés: fazonjainkat és mintáinkat is magunk tervezzük, így biztosítva, hogy ne „érjen meglepetés az utcán”
  • Versenyképes árak: rugalmas árképzésünk segítségével a konkurenciához képest Te is versenyképes áron tudod kínálni termékeinket, ezáltal Te is magasabb profitot tudsz realizálni
  • Széles termékpaletta: nagy választék nagy profit
  • Online rendelés: Webshoppunk éjjel-nappal a rendelkezésedre áll, hogy a Te árukészleted is naprakész legyen mindig minden esetben
  • Marketing és partner támogatás: Széleskörű támogatásban fogsz részesülni, amelyek magába foglalják mind a részletes termékleírásokot, profi képeket, hogy ezáltal is elősegítsük a termékek értékesítését
  • 100% minden „ízében” Magyar termék: 100% - ban magyarországi tervezés és gyártás

Üzletünk címe: 1067 Budapest, Szondi u. 47. 


Amennyiben vásárlással kapcsolatos kérdésed van kérlek keresd a nagyker-bolt telefonszámát: +36 70 360 6023. Ha egyéb, egyedi igénnyel kapcsolatos kérdés merülne fel benned, úgy kérlek hívd a +36 70 605 1045 telefonszámot. Köszönjük, hogy segítesz építeni jó hírnevünket és megismertetni saját márkánkat, a Rucy-t! 

Kérjük, hogy a viszonteladói árainkhoz regisztrálj az alábbi űrlapon, ezt követően e-mailben küldjük a bejelentkezéshes szükséges adatokat!

Viszonteladói Viber csoportunkba felvehetük partnerként?
ÁSZF