Játékszabályzat

A játék elnevezése, a játék meghatározása és szervezője

A játék elnevezése: “Rucy Fashion Nyereményjáték” (a továbbiakban Játék). A játék szervezője az Angiko Kft. (Cg.:13-09-080145, adószám: 12377163-2-13) 2011 Budakalász Szt. László u. 59. szám alatti társaság (továbbiakban: Szervező).
A játék meghatározása: Szervező nyereményjátékot hirdet a https://www.facebook.com/rucyfashion címen elérhető www.facebook.com közösségi portál oldalán futó üzenőfali játékra vonatkozik, (a továbbiakban: Játék), az alábbi feltételekkel.


A játék leírása

A játék időtartama, azaz 2019. április 18.-a és 2019. április 29-e közötti időtartam. Minden játékos, aki a játékot hirdető posztot like-olja, valamint beírja ez alá a poszt alá kommentben a “kész” szót / kifejezést, majd átkattint a nemrégiben indult Rucy Fashion instagram oldalra: https://www.instagram.com/rucyfashion/ és követni kezdi, az résztvevője lesz a játéknak.

Minden játékos esélyessé válik ezáltal a meghirdetett nyeremények egyikének megnyerésére. A nyeremények sorsolásának napján (2019. április 30. 12:00) a 2 db 40% végösszegi kedvezményre jogosító kupon kerül kisorsolásra, melyet a www.rucyfashion.hu oldalon leadott megrendelés végösszegéből lehet majd érvényesíteni, 2019.07.30-ig.


Részvételi feltételek

  • Ahhoz, hogy egy Játékos részt vegyen a nyereményjátékban és jogosult legyen a nyereményre a Rucy Fashion Facebook oldalára kikerülő játékfelhívás szerint kell eljárnia.
  • A Rucy Fashion Facebook oldalára kikerülő játékfelhívás szerint jár el és magyarországi tartózkodási- vagy lakóhellyel rendelkezik (a továbbiakban: Játékos).
  • Amennyiben a nyertes cselekvőképességében korlátozott, úgy a nyereménnyel kapcsolatos érdemi ügyintézésre, valamint a nyeremény átvételére csak törvényes képviselőjével együtt jogosult.
  • Amennyiben a nyertes cselekvőképtelen, úgy nevében kizárólag törvényes képviselője járhat el.
  • A Játékban a Szervező, mint a Játék lebonyolítója dolgozói és közreműködői, valamint mindezen személyek Ptk. 8:1. § (1) bekezdés 1. pontja szerinti közeli hozzátartozói nem vehetnek részt.
  • A Játékos a nyereményjátékban való részvétellel elismeri, hogy teljes körűen megismerte a Játékszabályzatot, és azt feltétel nélkül elfogadja.
  • A Játék lebonyolítása, illetve az abban való részvétel a jelen Játékszabályzat szerint történik. Amennyiben a Játékszabályzat valamely kérdést nem szabályoz, úgy a hatályos jogszabályok vonatkozó rendelkezéseit kell alkalmazni.


Kizárások

  • Amennyiben a Játékos jelen részvételi szabályzatot vagy annak bármely rendelkezését nem fogadja el, valamint azzal kapcsolatban kifogást emel, a Játékban nem jogosult részt venni, illetve a Játékból automatikusan kizárásra kerül.
  • A Játékból kizárásra kerülnek azok a Játékosok, akik a nyereményjáték szellemével ellentétesen vesznek részt a nyereményjátékban, azzal a céllal, hogy a nyerési esélyeiket megtévesztő magatartással megnöveljék, ezzel megfosztják a nyerési esélyektől a tisztességesen játszani kívánó többi résztvevőt.
  • Felhívjuk a játékosok figyelmét, hogy a Szervező fenntartja magának a jogot, hogy ilyen cselekmény észlelése esetén kizárja a Játékost a Játékból.


Sorsolás részletei

Sorsolás: 2019. április 30. 12:00
2 db nyertes kerül kisorsolásra
1-1 db 40 % végösszegi kedvezményre jogosító kupon a nyeremény.
A sorsolásra használt oldal: https://socialwinner.besocial.hu/

A nyertesek kihirdetése pedig szintén a Rucy Fashion facebook oldalán fog történni, egy külön posztban.

A nyerteseket a nyereményről kommentben, nevüket kiemelve értesítjük, illetőleg privát üzenetben történő kapcsolatfelvételre kérjük (A Rucy Fashion oldalán keresztül, Facebook messenger üzenetet küldjön, melyben leírja e-mail címét.) A nyertes(ek) által megadott cím(ek)re pedig kiküldjük a nyereményt és minden információt, ami ennek beváltásával kapcsolatos.


Nyeremény

A nyeremény készpénzre nem váltható és át nem ruházható. 2 db 40 % végösszegi kedvezményre jogosító kupon, mely a megadott módon, kizárólagosan a nyertes által váltható be a megadott érvényességi időn belül, egyszeri alkalommal (vagyis csak 1 vásárlásnál használható fel, érvényességi időn belül.) A nyeremény, vagyis a 40 % kedvezményre jogosító végösszegi kupon a teljes kosár tartalmára terjed ki. Kivételt képeznek ez alól az akciós termékek, tehát ezekre sem önmagában sem más formában nem váltható be a nyeremény. A kuponkedvezmény (vagyis a nyeremény) más kedvezményekkel (pl. törzsvásárlói kedvezmény) nem vonható össze!  

A nyertesek neveit a Rucy Fashion Facebook oldalán tesszük közzé legkésőbb a sorsolásra megjelölt időpontot követő 24 órán belül. 2 db nyertest hirdetünk.

Amennyiben a meghirdetett időpontban kisorsolt és kihirdetett nyertes bármilyen okból elveszíti jogosultságát a nyereményére, a Szervező fenntartja pótnyertes sorsolásának a jogát.


Nyertesek értesítése

A nyertesekkel Facebook üzenetben, majd elektronikus levél (e-mail) útján vesszük fel a kapcsolatot és egyeztetjük velük a nyeremény beváltásának a részleteit.

Amennyiben a nyertessel nem sikerül felvenni a kapcsolatot, az a nyertes nem jogosult a nyereményre, így újabb pótnyertes sorsolására kerülthet sor. A nyertes személyének azonosításához és ellenőrzéséhez a Szervező kötelezheti a nyertest személyazonosságának igazolására.

  • A nyertes nem jogosult a nyeremény átvételére, ha:
    egyértelműen bizonyítható, hogy több és/vagy hamis regisztrációval vett részt a Játékban, mellyel jogosulatlan előnyre tett szert
  • egyértelműen bizonyítható, hogy a Játék menetét/eredményét bármilyen módon szándékosan befolyásolni próbálja
  • jelen részvételi szabályzat bármely pontját megsérti


Nyeremények kézbesítése

A nyeremény átvételének részleteit minden nyertessel Facebook üzenetben egyeztetjük.

A Játékosok kötelesek együttműködni a nyeremények átvétele érdekében. Amennyiben ennek nem tesznek eleget, és a nyeremény átvétele meghiúsul, a nyeremény a továbbiakban nem vehető át és a Szervezőt semmilyen felelősség nem terheli ezzel kapcsolatban. Amennyiben a nyertesnek nyereménye átvételéhez, beváltásához utaznia kell, ennek költsége a nyertest terheli.


A Szervező felelőssége

A Szervező kizárja felelősségét a Játékosok téves, pontatlan vagy hiányos adatszolgáltatásából, a cselekvőképességében részlegesen korlátozott vagy cselekvőképtelen személy törvényes képviselő hozzájárulása nélküli, vagy kiskorú személy regisztrációjából, valamint a nyertes részére elektronikus úton elküldött értesítésnek neki fel nem róható elvesztéséből, egyéb okból történő sikertelen kézbesítéséből, illetve annak késedelméből eredő, a Játékos vagy bármely harmadik személy által elszenvedett károk tekintetében.


Adatkezelés és adatvédelem

Tájékoztatás

A játékban való részvétel és az ehhez szükséges adatszolgáltatás önkéntes. A Szervező adatkezelés nyilvántartási száma:

A megadott adatokat a Szervező az adatfeldolgozón kívül harmadik fél részére kizárólag saját céljaira végzett adatgyűjtés esetén továbbíthatja.

A Szervező kérésre részletes tájékoztatást ad az érintettnek az adatfeldolgozó nevéről, címéről és az adatkezeléssel összefüggő tevékenységéről.

Adatai kezeléséhez adott hozzájárulását bármikor, korlátozás és indokolás nélkül, ingyenesen jogosult visszavonni, továbbá jogában áll adatainak a megjelölt célra vagy annak egy részére történő kezelésének megszüntetését kérni.

Amennyiben az adatkezelési feltételek megváltoznak, a Szervező tájékoztatja a Játékosokat a módosításokról.

Adatvédelemmel kapcsolatos panaszával a Játékos a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz (www.naih.hu) vagy az illetékes bírósághoz fordulhat.

A személyes adatokat a Szervező kizárólag a Játékosokkal történő kommunikációra és a jogszabály által előírt kötelezettségei teljesítésére, valamint adatgyűjtésre használja.
Az adatkezelési cél megszűnésével, de legkésőbb a Játékot követő 30 nappal az adatok törlésre kerülnek.

Azáltal, hogy a Játékos részt vesz a nyereményjátékban, a hozzájárulását adja ahhoz,hogy amennyiben nyer a Játékban, akkor a nyeremény kézbesítéséhez nélkülözhetetlen személyes adatait (név, email cím, postacím, adóazonosítójel), a Szervező és a Megbízott a nyeremény kézbesítése céljából az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII.törvény rendelkezéseinek megfelelően kezelje. Feltétel nélkül beleegyezik abba, hogy adatait a Szervező (adatkezelő) a jelen Játék lebonyolítása során a nyeremények kézbesítése céljából felhasználja, valamint, hogy azokat az adatok feldolgozásával megbízott személy részére továbbítsa ugyanezen célra.

A személyes adatokat a Szervező kizárólag a nyertes Játékosokkal történő kommunikációra használja.

Vegyes rendelkezések

A játék szervezője az esetleges hibás, valótlan regisztrációkért felelősséget nem vállal. Az előírttól eltérő formátumú regisztrációk helyességének elbírálására a jogot a játék szervezője fenntartja magának. A nyeremény készpénzre nem váltható és át nem ruházható.
A Szervező fenntartja a jogot jelen részvételi szabályzat módosítására, a játék időtartamának lerövidítésére vagy meghosszabbítására és egyéb változtatásokra.
Ezt a nyereményjátékot a Facebook semmilyen formában nem támogatja, azzal összefüggésbe nem hozható.

 

A nyereményjáték semmilyen formában nem támogatott vagy jóváhagyott a Facebook által, és semmilyen formában nem is kapcsolódik hozzá.