Rólunk

A Rucy Fashion megalapítója az 1989 óta működő Angiko Kft. A kezdetektől fogva saját magunk tervezzük, gyártjuk és forgalmazzuk termékeinket Magyarország-szerte. Az online értékesítés mellett, a szomszédos külföldi országokból is néhány, de országon belül már több mint 100 viszonteladót szolgálunk ki a folyamatosan megújuló árukészletünkkel.

A női ruhákkal való foglalkozás több, mint munka, ez számunkra hivatás. A ruhák tervezése során mindig arra törekszünk, hogy a megfizethetőség mellett a kényelem, és a minőség is fontos szerepet kapjon. Az általunk kidolgozott egyedi fazonok, a felhasznált alapanyagok mintája és színe nagy népszerűségnek örvend vásárlóink körében. Ezt bizonyítja az is, hogy hazánkban is egyre nagyobb népszerűségnek örvendő kínai textilipari termékek megjelenése sem tudott minket kiszorítani a piacról. Termékeink iránt folyamatosan nagy az érdeklődés, a kereslet.

Ruháink a lehető legnagyobb odaadással készülnek. Egy családias hangulatú, mégis összeszokott és jól működő csapat, jól szervezett munkájának eredménye az a sok gyönyörű Rucy, melyben Te is igazán nőiesnek érezheted magad!