Törzsvásárlói program

Regisztrált, visszatérő vásárlóinknak szeretnénk köszönetnyilvánításképpen lehetőséget biztosítani arra, hogy a jövőbeli vásárlásaik után kedvezményt kaphassanak. Az új vásárlóinkat pedig arra ösztönözni, hogy regisztrált ügyfelekké váljanak, és részesei lehessenek a kedvezmény-programnak.

Ezt a programot, a webáruházban létrejött vásárlások összege alapján alakítottuk ki.

Leghűségesebb vásárlóinkat egy "arany fokozat" csoportba soroljuk. Ezáltal egy állandó 10 % - os kedvezménnyel jutalmazzuk őket. Ki kerülhet az "arany fokozat" csoportba? Azok akiknek az eddigi vásárlásaik végösszege eléri vagy meghaladja a 150.000,- forintot. Ha ez megtörténik, automatikusan bekerül a nevük a csoportba és a jövőben állandó 10 % kedvezményre lesznek jogosultak a vásárlások végösszegéből. Erre a kedvezményre a vásárló 1 éven keresztül jogosult.

A második hűségcsoport az "ezüst fokozat" csoport. Ebben a csoportban, a vásárlók állandó 5 % - os kedvezményre jogosultak a vásárlások végösszegéből. Ki kerülhet az "ezüst fokozat" csoportba? Azok akiknek az eddigi vásárlásaik végösszege eléri vagy meghaladja az 100.000,- forintos értékhatárt. Ha ez megtörténik, automatikusan bekerül a nevük a csoportba. Erre a kedvezményre a vásárló 1 éven keresztül jogosult.

A harmadik csoport pedig a "bronz fokozat" . Szintén regisztrált ügyfeleknek van lehetősége bekerülni ebbe a csoportba, az eddigi vásárlások értéke alapján. Ez az értékhatár ebben az esetben 50.000,- forint. Aki elérte ezt az értékhatárt, azt automatikusan megjutalmazzuk egy kuponnal, amit a következő vásárlásnál tud érvényesíteni. A következő vásárlás végösszegéből 10 % kedvezményre jogosult. Vagyis ez nem egy állandó kedvezmény, csak egy egyszeri alkalom. Érvényessége pedig 6 hónap.

FIGYELEM, A TÖRZSVÁSÁRLÓI PROGRAMBAN MEGHIRDETETT KEDVEZMÉNYEK CSAK A TELJES ÁRÚ TERMÉKEKRE VONATKOZNAK. AZ AKCIÓS TERMÉKEKEN NEM ÉRVÉNYESÍTHETŐK!

A TÖRZSVÁSÁRLÓI PROGRAM VISSZAVONÁSIG ÉRVÉNYES ÉS A FELTÉTELEK VÁLTOZTATÁSÁNAK JOGÁT FENNTARTJUK!